06 11 52 86 16 / 06 22 52 75 59 - Zuideinde 41 Fochteloo -

Vooraankondiging Japanreis

Vorige

✈️ JAPAN REIS 17 T/m 27 Oktober 2019🇯🇵

Het is bijna weer zover, 17 oktober vertrekken we met een 4-tal klanten naar Japan. Een belevenis voor onze 4 klanten, waarvan er 2 voor de eerste keer hun droomreis gaan meemaken en natuurlijk opzoek gaan naar hun droomkoi.

Hier word je direct lid van onze Japanreis WhatsApp groep:

https://chat.whatsapp.com/EE6vdIXS1YTDSVp4UFmm49

Kopieer deze link in je webbrowser of op je telefoon, en meld je aan in onze WhatsApp groep.

💢Whatsapp groep japanreis

Wilt u op de hoogte blijven van onze dagelijkse aankopen in Japan? Meld je dan aan in onze whatsapp groep! In deze groep delen we als eerste onze aankopen tijdens onze 10 daagse Koihunt.

💢Reisverslagen en Social media

Natuurlijk houden we onze dagelijkse aankopen en reisverslagen ook bij op onze website en social media zoals Instagram en Facebook.

💢Zoekopdracht

Heb je een zoekopdracht voor ons, dan helpen we je graag! Zoals elk jaar nemen we weer een lijst mee met zoekopdrachten van onze klanten, het voordeel van een zoekopdracht is, dat we via onze connecties in Japan en goede contacten met de kwekers specifiek kunnen zoeken naar uw droomkoi.

💢Aanmelden zoekopdracht:

Mail of bel ons met je wensen, je kan ook natuurlijk langskomen in de winkel om je wensen door te spreken. Dan leggen we graag uit wat we voor u in Japan kunnen betekenen. 😊

Mail: info@frieslandkoi.nl
Tel/Whatsapp: +31611528616