06 11 52 86 16 / 06 22 52 75 59 - Zuideinde 41 Fochteloo -

Koi Consult

Vanzelfsprekend probeert iedereen te voorkomen dat zijn of haar kostbare koi ziek wordt, maar uiteraard, net als mensen, kan natuurlijke elke koi een keer ziek worden. Ook kan de koi getroffen worden door parasieten. U moet erop bedacht zijn dat zelfs een kleine verwonding, soms zelfs op korte termijn, fataal kan zijn voor uw koi. Indien u niet op tijd ziekte waarneemt bij één van uw koi kan dat desastreuze gevolgen hebben voor uw gehele verzameling unieke koi’s.

Filosofie

Onze filosofie is laat de patiënt waar hij is en ga de patiënt niet onnodige stress bezorgen door hem te vangen en te transporteren Tenslotte heeft de patiënt nog genoeg kracht nodig om beter te worden.

Afspraak maken U kunt een afspraak maken zodat wij bij u thuis de patiënt komen bezoeken

Kosten voor een bezoek Consult : € 45,00 en € 0,45 per km (afhankelijk van de te rijden afstand) De medicatie kosten zijn de zelfde prijzen als die u in de winkel zou betalen.

Huisbezoek: Wat kunt u verwachten? Uw waterkwaliteit wordt gemeten, en zonodig wordt hier een advies gegeven voor het verkrijgen van de juiste waterkwaliteit. Wij maken een afstrijkje van de (zieke)koi. Waarna een diagnose wordt gesteld. Hierna vindt er dan een eventuele behandeling plaats. Bij bacteriele problemen kan de koi een antibiotica toegediend krijgen, en vindt hier tevens een behandeling plaats. Wonden e.d. zullen worden behandeld (schoongemaakt en gesealed!) Onze medicatielijn: Phish Pharma van Drs. Rob Heijmans Deze medicatielijn heeft zich al meerdere malen bewezen als een zeer goed werkend medicijn. En wordt door de dierenkliniek in Landhorst uitgegeven. Meer informatie over diverse aandoeningen.

Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image