06 11 52 86 16 / 06 22 52 75 59 - Zuideinde 41 Fochteloo -

Over Frieslandkoi

FrieslandKoi bestaat uit een enthousiast team van mensen die allemaal dezelfde passie delen. Samen hebben wij ons tot doel gesteld om zoveel mogelijk hobbyisten zolang mogelijk van de mooiste, maar vooral ook gezonde koi te laten genieten.

We staan u graag met raad en daad bij in uw hobbyistenbestaan en zien het als een voorrecht u eens onder het mom van een kopje koffie bij ons in de zaak te mogen ontmoeten, om eens gezellig te praten over uw wensen en dromen. Van de eerste schep in de grond naar het uitzoeken van die ene speciale koi in Japan, voor een cursus of consult.

Een stukje historie

Ruim 12 jaar geleden zijn we begonnen vanuit een jarenlange hobby met een kleinschalige verkoop van koi. Destijds waren er niet zo heel veel koi dealers in het noorden en merkten we al snel dat er veel vraag naar koi kennis en de koi hobby ansich was.

Vanuit een oude schuur zijn we begonnen met een tweetal kleine bassins. Het gebeurde al snel dat we de vraag naar koi niet meer aankonden en besloten we te gaan uitbreiden en te professionaliseren. Nu 12 jaar later zijn we uitgegroeid naar een volwaardige winkel waar men alles kan vinden op het gebied van vijver, tuin en koi.

Met ruim 19 verkoopbassins in verschillende grootte en een drietal grote buitenvijvers variërend van 30 tot 70m3. We maken hier gebruik van verschillende filtersystemen om u diverse mogelijkheden te laten zien.

Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image